D E M I  L O V A T O{because we love her!!}

http://users3.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/ll.png

Demi Lovato 1992 augusztus 20-án látta meg a napvilágot. Már kisgyerekként sznészkedett,első műsora a Barney&Friends volt,ami itthon is egy ismert gyermekműsor volt akkoriban.Ezután kisebb szerepeket kapott,majd az áttörést a Disney csatorna sikerfilmje jelentette:a Camp Rock(2009). Itt ismerkedett meg a Jonas-tesókkal is,akik később szárnyaik alá vették,és így még abban az évben megjelent első albuma,a Dont Forget. Ezek után egyre ismertebbé vált,második albuma a Here We Go Again,aminek szintén nagy sikere lett. Ezek után sajnos egészségügyi problémáival küszködött,de mostmár újra ereje teljében van,kijött legutolsó albuma, az Unbroken.Ez egy sokkal érettebb album,teljesen más,mint az előzőek. Demi időközben felnőtt.

 

 


News&Updates  - csakis a legfrissebb hírek

All About Demi - tudj meg mindent róla

Media center - ingyen fejlécek,ikonok,zeneletöltés nektek ^^

 

itt kérhetsz cserét
ne hírdess!
ne kérd,hogy szavazzak, ha nem vagy a cserém!
ne trágárkodj
ne írj más nevében!

 

Twitpic;DEMIII,Unbroken letölthető;)

2011.12.11. 11:40, Blanka
avagy Demi Lovato??ooohjeah (Y)

Hey people! Itten vagyok megint.;) Tegnap elővettem a Demi CD-imet,(bevallom,sok ideje nem hallgattam már) és wháááááááááááá...!!!!! *.* Emberek,Demi egy istennő!!! Amióta nem szerkesztettem az oldalt,Demit is kezdtem "elhanyagolni". De most elővettem a számait,és egyszerűen zseniális..! Bevallom,a "régi" Demi az én példaképem.. Most is imádom,de az a dögös,rockercsaj, aki még "gyerekként" volt,az nagyon különleges..És mikor a számait hallgatom,jobban érzem magam.Felüdülés.:) Ajnánlom:Dont Forget, Get Back,La La Land,Party,The Middle,Trainweck, Until Youre Mine,stb...!! Zseniális!
Éééés,ilyen gyönyörű bevezetés után,hoztam egy twitterképet.:) Khloe Kardishan-nal készült,és azt írta hozzá,hogy Glitter Kisses,vagyis gliter csókok.;) BULIIIII:D


ÉÉÉs,feltettem az Unbroken-t,tehát letöltheted a számokat.:) Jó szórakozást!Na,eddig ennyi,lehet hogy még jövök,puszi!:)

Első friss:)

2011.12.10. 18:12, Blanka
a legfontosabbak,a legfrissebbek.

Sziasztok.Úgy döntöttem,hogy itt az ideje az első friss-adagnak.;) kezdjük egy pár személyes képpel.:)

 

Aztán december 9-én elment a Z100 és a Coca-Cola által szervezett buliba,ahol káprázatosan nézett ki.

Nem értem,miért mondja mindenki,hogy milyen dagadt meg csúnya..Az igaz,hogy felszedett pár kilót,de még így is tök csinos.Egyáltalán nem kövér.:) Itt egy bikinis kép róla,amit még korábban tett fel twitterre és azt írta hozzá,hogy nagyon sokat dolgozott azon,hogy ilyen alakja legyen,és nagy lépés számára,hogy fel merte tölteni ezt a képet. Csodálom őt,és elismerésem.:) Egyéb újdonság,hogy befestette a haját,ezentúl ő lesz a kisvörös.:) haha:D Itt egy kép róla már vörösen,amit szintén a twitterére töltött fel.
És amúgy biztos tudjátok,és ez nem is friss hír,csak fontos.:) Megjenet az új albuma,ami az Unbroken,vagyis töretlen címet viseli.Szerintem ez arra utal,hogy nagyon sok mindenen ment keresztül,de ez nem állítja meg,hanem inkább mégjobban viszi előre őt az útján.:) Az albumon található számok:

http://www.celebgossip.com/wp-content/uploads/2011/08/Demi-Lovato-Unbroken-Cover-Art.jpg

1. "All Night Long" (featuring Missy Elliott and Timbaland)
2. "Who's That Boy?" (featuring Dev)
3. "You're My Only Shorty" (featuring Iyaz)
4. "Together" (featuring Jason Derülo)
5. "Lightweight"
6. "Unbroken"
7. "Fix a Heart"
8. "Hold Up"
9. "Mistake"
10. "Give Your Heart a Break"
11. "Skyscraper"
12. "In Real Life"
13. "My Love Is Like a Star"
14. "For the Love of a Daughter"
15. "Skyscraper" (Wizz Dumb Remix)

Szerintem rohadtjó az egész,és én személyszerint írtóra csípem Demi új stílusát.ˇˇ
Most viszont azt hiszem,mára ennyi,mindenkinek szép estét.:)) Sziasztok.:)

Here I Go Again..??

2011.12.10. 16:46, Blanka
avagy megint kinyit az oldal?

Helllóóóóó:)))

Bizony,már nagyon nagyon sok ideig "szünetelt" az oldal.. tulajdonképpen ez sem biztos hogy megint megnyitottam az oldalt,csak most nagyon belejöttem,ma dobtam össze ezt az új design-et is.Remélem tetszik.:) Tulajdonképpen nem igazán követtem,hogy mi történik Demivel,csak a főcímeket tudom..Nem is biztos hogy vele fog foglalkozni az oldal,ha egyáltalán megnyitom.:) Most olyan nosztalgia-feelingem volt,ezért is vagyok itt és te ezért olvasod az írásomat.:) Lehet,hogy átalakul egy bloggá,vagy csak egy olyan oldal,lesz,ami mindennel foglalkozik,mégis semmivel.:D Nem tudom:) De azért vélemyéneket szívesen látok,arra nézva hogy mi legyen az oldallal,vagy akár csak a design-ről.;D (megjegyzem,nagyon sokat dolgoztam vele,és anyuék már a fejemet szedték,annyit ültem a gép előtt.) De szerintem jó lett.:)
  Mint látjátok kint vannak a régi cseréim..Azt hiszem,nem is veszem le őket,egyrészt mert jól néznek ki,másrészt,meg kit zavar?!Persze ha valamelyik tulajdonost zavarja,akkor írjon és aonnal leveszem,nem erről van szó..:D Bár nem hiszem hogy bárkit is zavara egy kis reklám.;)
 Hát,azt hiszem ennyi mára..:) Legyetek rosszak,puszi:)

Nagyon sok pótlás

2010.09.25. 11:21, blanka

Sziasztook!Hát,először is sajnálom,hogy nem voltam,és Kucii se,csak tudjátok,suli.:( Bár most a látogatottság is nagyon lement.Meg egy kicsit el is ment a kedvem ettől az egésztől...:S Mindegy,ezen még gondolkozom..ma lehet,h ma majd felteszem az új design-et,amit Kucii csinált. Mindegy szóval akkor pótolom azt a rengeteg frisset..
Nah,
előszöris koncertképeket hoztam.Aztán a Seventeen magazinból hoztam scaneket.

Aztán Dem vendégszereplő volt az Amerika következő topmodellje c. műsorban,amiről hoztam képeket.
Aztán megjelent egy újabb kép a Seventeen magazin egyik 2008-as fotosorijából.

Aztán hoztam képeket,hogy vásáról LA-ben.A kis mázlista..:)

Aztán arról hoztam képeket,amikro Beverly Hills-ben vásárol.

Padres Contro El Cancer's Galan szeptember 24-én megejelnt Dem és erről hoztam képeket.Olyan szép a ruhája!!!Megpersze Dem is :)

Majd arról hoztam képeket,ahogy elhagyja a házát..

Aztán amikor  találkozik a barátjával.:)

Na,ennyi,most megyek.:) Helló.

Rengeteg-rengeteg friss...:P :)

2010.09.18. 12:15, blanka

Hát helló..:) Előszöris bocsi,hogy nem jöttem,csak a suli nagyon lefoglal...:S De azért hétvégenént megpróbálok énis jönni.:) Mindegy,kezdem is a frisselést,mert jó sok van.xD
Először is hoztam scan-eket az amerikai Tiger Beat magazinból.

Aztán hoztam képeket még a privát koncertről amit a Clen&Clear rendezett.

Aztán hoztam még live chat képeket.

Aztán hoztam képeket,amikor Dem és Miley elmentek együtt egy japán étterembe.:)

Aztán nemsokára lesz megtartva a J 14 Teen Icon rendezvény,amin jelölték Demit is méghozzá 4 szer.:D

Iconic Couple [Couples dating or have dated in 2010]
Joe Jonas and Demi Lovato
Kevin and Danielle Jonas
Liam Hemsworth and Miley Cyrus
Rob Pattinson and Kristen Stewart
Spencer Pratt and Heidi Montag
Zac Efron and Vanessa Hudgens

Iconic TV Show {Kedvenc TV Show}
Big Time Rush
Glee
iCarly
Pretty Little Liars
Sonny With A Chance
The Vampire Diaries

Iconic Female Star {Kedvenc női sztár}
Demi Lovato
Kristen Stewart
Lady Gaga
Miley Cyrus
Selena Gomez
Taylor Swift

Iconic Triple Threat [Acting, singing, and dancing]
Alyson Stoner
Big Time Rush
Demi Lovato
Julianne Hough
Justin Bieber
Victoria Justice

És asszem végül Dem volt  a Seventeen magazin címalapján.:)

Nah,megyek,sziasztok!:)

 

 
Indulás: 2010-06-20
 

Ide csak legszebb,legtartalmasabb, HTML oldalak kerülnek ki. Jelizhetsz,de én döntök.:)

   http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/justinelite2.png

Képre vár:-

 

Ide is csak szép,tartalamas HTML oldalak kerülnek ki.Biztos kikerülsz:)

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.pnghttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.pnghttp://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/demijonas/uploads/top3.png

 

Szerkesztő: Blanka
Nyitás: 2010. június 21.
Téma:Demetria Lovato
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox

Újra-nyitás:2011. december 11.
Layout Version: 1.0 #
E-mail cím:
zanablanka@freemail.hu

Szolgáltató: G-portál
Források:demilovatodaily;demicentral;
demilovatoweb;demilovato
A videók forrása:Youtube  
   
Előző oldalam (blanka): www.demijonas.mlap.hu

 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!